ЧИТАЙ, ЮНІСТЬ!

День молоді в Україні Симоненківська книгозбірня відзначила книжковим вернісажем, розміщеним на території біля Центрального стадіону, де була представлена література для молоді і про молодь. Серед видань: книги для тих,  хто шукає себе в собі, хто мріє осягнути секрети успіху і щасливого кохання, хто не хоче витрачати сили дарма і не ховається від змін; книги для корисного і цікавого дозвілля, художня підліткова література, молодіжна періодика.

Цього дня на стадіоні відбувалися Всеукраїнські змагання  «Ігри нескорених», які вперше пройшли в Черкасах. Тож, особливе місце на вернісажі зайняли книги про події, що відбуваються нині на сході України та про мужніх людей, які боронять рідну землю від російського агресора.

Виставка викликала зацікавлення як у молодих людей, так і старших за віком, серел яких були школярі і студенти, учасники АТО/ООС, військовослужбовці, волонтери, жителі Черкас і гості нашого міста. А деякі вподобані книги відвідувачі вернісажу навіть змогли взяти додому для читання.

Юнацька бібліотека ще раз вітає зі святом молодості і бажає молодим творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне розум, душа та тіло. Залишайтесь завжди молодими! 

78888 ...