Літературні фальцети Володимира Ракшанова

26 серпня читальна зала Симоненківської книгозбірні зібрала на творчий вечір письменника-ювіляра Володимира Ракшанова прихильників його творчості, колег по перу, бібліотечну спільноту.

Розпочав вечір голова обласної організації НСПУ Володимир Поліщук врученням Почесних грамот Черкаської обласної ради з нагоди 30-річчя Незалежності України спілчанам  Анатолію Горбівненку, Тамілі Чупак і Катерині Вербівській і посвідчення члена НСПУ Тетяні Брукс та привітав Володимира Ракшанова з 65-літтям.

Модератор заходу Катерина Вербівська представила створений нею відеопортрет письменника, а спогадами про спільну творчу співпрацю поділився доктор історичних наук, професор  Віталій Масненко. Щирі слова привітань пролунали і від художника та письменника Івана  Лавріненка.

        Володимир Борисович розповідав про свою літературну діяльність, про життя в США, де нині мешкає, відповідав на численні запитання присутніх. А ще прочитав свою новелу, написану нещодавно і надруковану в літературно-мистецькому журналі «Склянка часу» за 2021 рік.

     На завершення зустрічі  письменник вручив обласній організації  спілки письменників  і бібліотеці сувеніри-обереги, привезені зі США.

Відеопортрет "Літературні фальцети Володимира Ракшанова"

https://youtu.be/DIHsnaCd_tE


78888 ...