«Юнацька бібліотека – шкільним бібліотекам: щоб інших навчити – треба самому вміти»

 Симоненківська книгозбірня як методичний центр, продовжує опікуватися підвищенням кваліфікації фахівців шкільних бібліотек.

 16 лютого на базі бібліотеки спільно із КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Черкаської міської ради проведено семінар для бібліотекарів загальноосвітніх навчальних закладів м. Черкас за темою «Юнацька бібліотека – шкільним бібліотекам: щоб інших навчити – треба самому вміти».

В рамках семінару відбулися: презентація міського проєкту з петриківського розпису для  молоді з інвалідністю внаслідок ДЦП «Повір у себе»; презентація виставки творчих робіт художника з м. Ватутіне Василя Гелетка «Синій птах родини Гелетків» та спілкування з автором виставки; презентація виставки творчих робіт майстра-аматора з Городищенської ТГ  Алли Сухорученко «Виспівана ниткою душа» за участі майстрині; інформаційний огляд літератури «Знайомтесь: новини від УІК»  біля однойменного розгорнутого книжкового перегляду, який представили працівники відділів читальних залів, абонемента та мистецтв; презентація бібліотечної методико-бібліографічної продукції Симоненківської тематики та персонального сайта «Василь Симоненко».

 Програма семінару як завжди була насиченою, цікавою і змістовною.

 А для працівників юнацької бібліотеки приємним сюрпризом став подарунок від Василя Гелетка – картина «Василь Стус. Василь Симоненко».

Ми щиро дякуємо художнику.


78888 ...