Унікальна хода Валерія Кикотя

Вранці 29 липня на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук»  Валерій Кикоть написав: «Куди податися в день свого народження? Звісно ж – до бібліотеки!».

 І справді, саме в день свого народження, Валерій Кикоть, член Національних спілок письменників та журналістів України, доктор філологічних наук, доцент кафедри теорії і практики перекладу Черкаського національного університету  ім. Б. Хмельницького, зібрав своїх шанувальників у обласній бібліотеці для юнацтва ім. В. Симоненка для творчого спілкування та презентації своєї нової книги «На найвищих вершинах».

Майже дві години численна аудиторія отримувала відповіді на поставлені запитання, читала вірші поета  і слухала їх у авторському виконанні, придумувала епітети до слів і проникалася ліричним настроєм пісень на слова  Валерія Кикотя у виконанні композиторок Таміли Чупак та Наталії Саух.

 А герой дня отримував вітання від побратимів по перу в особі голови Черкаської обласної організації НСПУ Володимира Поліщука, в.о. директора Симоненківської книгозбірні Федора Пилипенка та інших шанувальників творчості.

Мандрівку життєвими дорогами поета, перекладача, прозаїка Валерія Кикотя організувала і провела Катерина Вербівська, завідувачка відділом читальних залів.



     

78888 ...