Передай добро по колу

2  грудня, напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю,  молоді люди з ГО «Ми є поруч»,  діти і молодь з інвалідністю із числа ВПО  разом зі своїми батьками,  вихованці Черкаської спеціальної школи зібралися у юнацькій бібліотеці.

Вони демонстрували свої здібності  у декламуванні поезій, виконанні пісень і танців. Їхнє бажання передати  частинку свого добра небайдужим людям здійснилося. Адже, на літературно-мистецьке дійство під символічною назвою «Передай добро по колу» завітали відвідувачі, щоб низько вклонитися «особливим» дітям і молоді зі щирими серцями і теплими душами. Серед них були і ті,  хто всіляко підтримує людей з інвалідністю, особливо молодих. Це начальник  Департаменту соціального захисту Черкаської ОДА Руслан Чикало, представники Фонду допомоги та надії Камілла Аракелян з колегами,  Жіночого руху «За майбутнє» Юлія Юхимчук і Ірина Діброва з однодумцями, військовий капелан, Протоієрей Ігор Шемяков – настоятель храму св. Кирила і Мефодія,  благодійник Валентин Романенко, письменник Іван Дубінін.

Організатором заходу стала керівник ГО «Ми є поруч» Тетяна Волочай, а модератором  – завідувачка відділу читальних залів Катерина Вербівська.

 «Артисти» були щиро раді бачити кожного присутнього на заході і чути слова підтримки та гучні аплодисменти. На завершення дійства учасники свята отримали солодкі дарунки.

Присутні на заході були глибоко переконані, що  в світі є речі, яких не можна ні купити, ні вкрасти, ні позичити: це співчуття до ближнього, безкорисливість, добро і милосердя, бо на них тримається людство.

78888 ...