Зустріч з Петром Волощуком

Сьогодні в нашій  бібліотеці відбулась довгоочікувана зустріч. До нас завітав дуже бажаний гість – Петро  Волощук.  Петро Пилипович  – майстер, який працює в галузі декоративно-прикладного мистецтва. Саме він  є автором декоративного панно «Трель», яке вже багато років є окрасою відділу мистецтв.

Цей монументальний твір, створений майстром ще у 1987 році , складається з двох частин і привертає увагу відвідувачів своєю красою, майстерністю і довершеністю.

При його спогляданні тремтливі переливчасті звуки казкових птахів ніби нечутно відлунюються камертоном у грудях. І стає світло і радісно від того, що художник дав і тобі змогу отримати естетичну насолоду.

Тепла, невимушена зустріч з майстром викликала багато щемливих спогадів і народила ідею виставки творчих робіт Петра Волощука, яка експонуватиметься у Симоненківській книгозбірні найближчим часом. А колектив бібліотеки бажає митцю міцного здоров’я, відчуття повноти життя у мирній Україні, дякує за щире спілкування і можливість ознайомитись з роботами із його особистого архіву.

78888 ...