Хроніки Перемоги Ольги Курської

31 травня в бібліотеці для юнацтва  урочисто відкрилась виставка

живописних робіт молодої, талановитої, плідної в творчості, знаної в Україні і за її межами черкаської художниці Ольги Курської. Вона працює в різних видах та жанрах мистецтва – живописі, графіці, мозаїці, стінописі, книжковій ілюстрації, боді-арті.

Презентована персональна виставка Ольги – не перша в бібліотеці, але особлива, адже представляє роботи, написані за знаковими подіями російсько-української війни з перших днів і до сьогодні. Ця виставка - пересторога і заклик памятати про те,  хто ворог України і чого від нього чекати.

На виставці представлено 12 картин, а всього від 24 лютого Ольга створила їх  понад 50.

Чимало важливих моментів  російсько-української війни ще не відтворено, багато картин на рівні ідей чекають свого часу.

Представлені картини написані в різних техніках і стилях: одні –  за кілька годин, інші – за кілька тижнів. Але, всі  обєднані вірою в перемогу і в кожного, хто стоїть на захисті країни. Роботи присвячені ЗСУ, ДСНС, СБУ, пожежникам, медикам, енергетикам, волонтерам –  всім, хто захищає Україну.

З відкриттям виставки молоду художницю вітали студенти Черкаських фахового політехнічного та художньо-технічного коледжів та відвідувачі бібліотеки.

 А студентки Марія та Анастасія Федосенко зробили ще й музичний дарунок присутнім.

Сьогодні для Ольги Курської мистецтво – це її фронт. Тож, бажаємо їй перемог на цьому фронті, а Україні – Перемоги над ворогом!

78888 ...