Відбулася презентація книжки "Йо і земляни"

     8 червня в бібліотеці відбулась презентація книги Сергія Мозгового «ЙО і земляни», яка вийшла у Харківському видавничому сервісі «Гротті» 2021 року і розрахована на читачів від 12 років.

     Сергій Мозговий – успішний програміст однієї з черкаських ІТ-компаній впевнено заявив про себе як письменник з великим інтелектуальним і творчим потенціалом.

   Книга має глибокий філософський зміст, в ній порушено багато питань, в яких непросто розібратись навіть дорослим. Але пропущена через призму підліткового світосприйняття – легко читається і сприймається.

   Своїми враженнями від книги поділився доцент, кандидат історичних наук, директор наукової бібліотеки ім. М. Максимовича Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького Григорій Голиш, відзначивши глибинність та актуальність проблем, які розглядає автор у своїй книзі. Григорій Михайлович наголосив, що книга «ЙО і земляни» насамперед для дорослих читачів.

   Завдяки емоційним і дуже позитивним ілюстраціям, створеним спеціально під сюжет і героїв цієї історії молодою художницею Ольгою Курською – книга стала привабливою і яскравою.

   Творчого натхнення і здійснення цікавих проектів Сергію та Ользі!

   А читачам – захопливого читання та позитивних емоцій від книги. 

78888 ...