Черкаси в призмі часу

Переконатись у тому, що Черкаси мають цікаву, не до кінця розгадану історію і явно не слов’янську назву, 27 вересня  мали нагоду студенти Черкаського художньо-технічного коледжу на мистецькій годині з елементами вікторини .

Хтось пригадав, а хтось вперше ознайомився з  історією нашого міста, якому в цьому році виповнилося 735 років.

 Юнаки і дівчата переглянули фрагменти  документальних фільмів, відео  і  фотоматеріали  та прослухали цікаву інформацію від бібліотекаря.

Особливе зацікавлення викликала розповідь  про черкаські  вулиці,  назви яких до цього часу  зберігають пам'ять про козацьких ватажків:   Остафія Дашкевича, Байду Вишневецького, Криштофа Косинського, Максима Кривоноса та ін.

 А по завершенню заходу  студенти  привітали  колектив  Симоненківської книгозбірні з наступаючим професійним святом -  Всеукраїнським днем бібліотек  та  подарували картину , створену в техніці ассамбляж.

Працівники обласної бібліотеки для юнацтва ім. В. Симоненка  щиро вдячні директору Серватинському М. М., викладачам відділення декоративно- прикладного мистецтва і дизайну, бібліотекарю коледжу за щедрий подарунок та плідну співпрацю і сподіваються на подальший  взаємовигідний розвиток наших відносин. 

78888 ...