Приємні сюрпризи у Всесвітній день авіації

«Сюрприз!» – так можна назвати подію, яка відбулася в Симоненківській книгозбірні у Всесвітній день авіації і космонавтики.

Саме в цей день до бібліотеки навідався цілий десант зі Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова: Наталія Рауфівна Аблязова, президент, кандидат економічних наук, Денис Едуардович Аблязов, віце-президент, кандидат юридичних наук, Ірина Василівна Тимошенко, проректор з виховної роботи та Олександр Ткаченко, секретар департаменту по роботі з іноземними студентами.

Гості не просто провідали своїх партнерів, а зробили щедрий подарунок. Це книги, які свого часу вийшли друком завдяки Рауфу Ахметовичу Аблязову – засновнику, почесному президенту, президенту Східноєвропейського університету економіки і менеджменту, доктору технічних наук, професору, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії СРСР, академіку Інженерної Академії України, академіку Міжнародної Інженерної Академії, члену Клубу ректорів Європи (CRE). Серед них: «Найвеличніші люди України: Малий енциклопедичний словник», «Східноєвропейський університет: вчора, сьогодні, завтра». А книга спогадів та мемуарів «Моя жизнь на изломах двух веков», яка  вийшла друком ще в 2011 році, розповідає про історію життя Рауфа Ахметовича, а разом з тим і дає зрозуміти ту епоху, яка передувала нашому сьогоденню.

Колектив Черкаської обласної бібліотеки для юнацтва імені Василя Симоненка щиро дякує за такий приємний сюрприз.

78888 ...