Національно-патріотичне виховання юнацтва та молоді:реалії сьогодення

15 листопада 2022 року Черкаська обласна бібліотека для юнацтва імені Василя Симоненка провела семінар-практикум для бібліотечних працівників ТГ Черкаської області «Національно-патріотичне виховання юнацтва та молоді: реалії сьогодення».

Захід проводився спільно з «мандрівною» Луганською обласною універсальною науковою бібліотекою (з початку повномасштабної російсько-української війни бібліотека паркується у Черкасах). Співпраця Черкаської юнацької та Луганської наукової бібліотек налагоджена, починаючи з березня 2022 р.

Семінар-практикум проходив у форматі он-лайн на платформі ZOOM. Модерував  його в. о. директора Черкаської ОБЮ ім. В. Симоненка Федір Пилипенко. До семінару долучилася заступник директора з науково-методичної роботи Державної бібліотеки України для юнацтва Тетяна Сопова, Участь у заході взяли 50 бібліотечних фахівців ТГ області.

У програмі семінару-практикуму були: консультація Т.етяни Сопової «Працюємо заради Перемоги!»; рекомендації завідувачки відділу аналітико-методичної роботи Черкаської ОБЮ ім. В. Симоненка Надії Філахтової  «Планування роботи з юнацтвом та молоддю»; консультація провідної  методистки Черкаської ОБЮ ім. В. Симоненка Олени Башлик «Сучасні аспекти національно-патріотичного виховання юнацтва та молоді»; презентація досвіду організації розмовних клубів української мови у бібліотеках провідної редакторки Луганської ОУНБ Юлії Лисюк «Йой: бадьора українська»; консультація бібліотекаря Луганської ОУНБ Сергія Летучого «Бібліотека для всіх: інклюзія у дії».

78888 ...