Від сердець до сердець

У День Збройних Сил України працівники Симоненківської книгозбірні знову завітали у один з медичних закладів Черкас до військових, які проходять лікування і відновлення після поранень. 

Привезли нашим захисникам близько 50-ти книг для читання, які зібрали разом з небайдужими відвідувачами книгозбірні. Привітали їх зі святом, передали смаколики від колективу бібліотеки, поспілкувалися, почитали патріотичні поезії. 

Також передали обереги, створені напередодні учасниками акції «Тепло сердець – Воїнам Світла», зорганізованої бібліотекою спільно з Черкаською дитячою художньою школою ім. Данила Нарбута та арт-студією «Глорія» Черкаського міського будинку культури ім. Івана Кулика, до якої долучилися студенти Черкаських художньо-технічного коледжу, державного бізнес-коледжу та учні мистецьких і художніх шкіл міста, 

А ще передали нашим мужнім захисникам український прапор з привітаннями зі святом та побажаннями і словами вдячності й підтримки  від учасників акції: від сердець дітей і молоді до сердець воїнів. 

Бажаємо пораненим бійцям одужання та якнайшвидшої Перемоги над ворогом.

 Слава Збройним Силам України!

78888 ...