Національний тиждень читання - 2022

Симоненківська книгозбірня долучиласяся до Національного тижня читання, який вже вдруге відбувся в Україні.

          Цьогоріч Тиждень проходив з 12 по 19 грудня 2022 р під егідою Українського інституту книги.

Впродовж Тижня користувачів бібліотеки, нашого веб-сайту та бібліотечної сторінки у соціальній мережі «ФЕЙСБУК» щодня чекали книжкові пропозиції на різні читацькі уподобання, а також цікавинки для тих, хто поки ще не став читачем, але прагнув почати активно читати.

Кожного дня тижня у вестибюлі на книжковій виставці представлялися найбільш популярні серед наших читачів книжкивидані українською мовою: у 7 жанрах популярної художньої літератури та в 7 жанрах популярної літератури нон-фікшн.

Також, відвідувачі нашого веб-сайту та бібліотечної сторінки у соціальній мережі «ФЕЙСБУК» мали можливість щодня знайомитись з анотованими списками цих книжок та переглядати підготовлені раніше відеопрезентації популярних книг у різних жанрах з хештегом #ЗачитанеДоДірок і #тижденьчитання. А події з хештегом #КнигаНаВійні і #тижденьчитання нагадали про наші презентації книг, написані цього воєнного року.

Тож, хто ще не встиг ознайомитися з переліком  цих книг, не гайте часу і знайомтесь! Знайдіть нові книжкові скарби до зимових свят!



78888 ...