Жінки Черкащини в науці

З нагоди Міжнародного дня жінок і дівчат у науці 9 лютого у Симоненківській книгозбірні відбувся  вечір-зустріч «Жінки Черкащини в науці». Захід  ініційовано Черкаським регіональним відділенням Соціологічної асоціації України в особі її голови Людмили Дудко. Учасниками зібрання стали жінки-науковці Черкащини – члени Соціологічної асоціації України.

 На початку дійства провідний бібліотекар Руслана Стокоз ознайомила присутніх з інформаційним калейдоскопом про найбільш відомих жінок України, які внесли вагомий вклад у розвиток науки.

Жінок-науковців Черкащини представила Людмила Дудко. Вона детально зупинилась на їхніх досягненнях і здобутках в науці.

 З вітальними словами до присутніх звернулися  перший заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко, заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів Черкаської міської ради Анастасія Чубіна,  очільник Управління освіти і науки в Черкаській області Валерій Данилевський, начальник відділу культурно-освітньої роботи Управління культури та охорони культурної спадщини Черкаської ОДА Людмила Товстопят, За вагомі досягнення в розвитку науки представники влади багатьом із присутніх вручили Почесні Грамоти та Подяки.

Поетично-музичним дарунком учасників дійства привітали працівники бібліотеки Федір Пилипенко і Катерина Вербівська та відомий у Черкасах поет і бард Володимир Радько.

Вечір з нагоди Міжнародного дня жінок і дівчат у науці відбувся вперше в Україні і є сподівання, що він стане традиційним



78888 ...