«24.02» – книга-благодійний проєкт на допомогу ЗСУ

24.02 – день, що зруйнував плани і змінив думки українців і всього світу. Але українці – Великий Незламний Народ, попри повномасштабну війну, продовжують плекати свою культуру й літературу, писати, видавати та читати!

24 лютого 2022 року Андрій Мероник – український письменник, підприємець, математик і дослідник, учасник освітньої програми «Школа майбутнього», волонтер, почав роботу над новою працею «24.02», яка за форматом є щоденником війни. У книзі автор ділиться тим, як компанія молодих людей раптово опинилася посеред війни і пристосовувалася до нових реалій, щоб бути корисними країні. Особливістю книги є те, що окрім основної розповіді автора вона містить окремий розділ з історіями українських підприємців, блогерів, лікарів, спортсменів, артистів тощо.

«24.02» – це не просто книга, а є благодійним проєктом, що має на меті збір коштів на допомогу ЗСУ та постраждалим від війни. На офіційному сайті книги надана можливість самому обрати вартість книги у діапазоні від 99 до 9999 і наблизити Перемогу України. Підтримуймо!

«Наша книжка – не товар, а швидше пам’ятка про те, що її власник колись долучився до гарної справи» – говорить Андрій Мероник.

Автор подарував книгу до фондів Черкаської обласної бібліотеки для юнацтва імені Василя Симоненка. Завітавши до книгозбірні, зможете з нею ознайомитися. Щиро дякуємо Андрію Меронику за його гарну справу!

78888 ...