Ідеали Вітчизни: віра, честь та любов

Традиційний щорічний березневий Тиждень юнацького читання  у Симоненківській книгозбірні цьогоріч проходить під девізом «Україна – понад усе!». 20 березня Тиждень відкрився патріотичними діалогами під назвою «Ідеали Вітчизни: віра, честь та любов».

Говорили про нашу країну, нашу історію, наші ідеали і прагнення зі студентами Черкаського кооперативного економіко-правового коледжу.

          Про непросту, але цікаву історію України та віковічну боротьбу українського народу за волю, незалежність і власну державність  розповів студент факультету міжнародних відносин, історії та філософії Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького Богдан Нетудихатка.

Поетичними роздумами-розмислами ділився поет Валерій Власюк.

          Урочистості заходу надавали пісні про рідний край і Україну у виконанні учениць Черкаської дитячої школи мистецтв ім. Валентина Талаха: Дарї Кирпи, Варвари і Калерії Філоненків (викладачі Анастасія Бутовська та Регіна Домовєсова).

Хвилиною мовчання присутні вшанували всіх, хто загинув під час російсько-української війни, яка триває сьогодні. На завершення заходу його ведуча Світлана Гончаренко подякувала захисникам, які нині боронять рідну землю від ворога і звернулася до молоді із закликом підтримувати наші ЗСУ і,  по можливості, робити свій внесок у Перемогу. 

78888 ...