Дозвольте огорнути вас любов’ю

Презентація цієї творчої виставки відбулась 30 березня у відділі мистецтв Симоненківської книгозбірні. Свої роботи на виставці  експонували  учні Смілянської дитячої  музичної школи №2 - Дарина Вдовенко, Дар’я Василюк, Марія Темченко, Юлія Виноградова та Поліна Задорожна.

На виставці представлено  понад 30 робіт, створених у різних жанрах і  техніках. Тут -  графіка і малярство, пейзажі, натюрморти, плакати. Роботи створені у змішаній техніці, гуашшю, аквареллю, простим та кольоровими олівцями , техніці гризайль (монохромне малярство, виконане  одним кольором). І всі їх об’єднує ЛЮБОВ.

Любов до творчості, до малювання, до людей, до України. Таку атмосферу любові створили у своєму  творчому колективі  талановиті педагоги  - Галина Іванівна Коцаба та Сергій Вікторович Давиденко. Тож їх учні  осягають мистецьку освіту з бажанням і радістю .

Виставка викликала гучний резонанс. Присутні на презентації студенти та викладачі Черкаського художньо-технічного коледжу в  невимушеному  діалозі познайомилися з авторами робіт,  відзначивши високий рівень їх виконання, і побажали всім присутнім Перемоги, Миру і творчих здобутків.

78888 ...