Бузинник – десертна страва з бузини, традиції приготування та споживання

Симоненківська книгозбірня щиро дякує педагогині, археологині, краєзнавиці Тетяні Миколаївні Нераденко за подароване бібліотеці видання Тетяни Нераденко, Анастасії Дьяконової, Лілії Тараскіної «Бузинник – десертна страва з бузини, традиції приготування та споживання», яке побачило світ у 2023 році у видавництві Чабаненко Ю.А.

У 2022 році «Бузинник» внесено до Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини України. Це поки що єдиний елемент НКС від Черкащини.

Етапи підготовки, приготування, споживання, лікувальні властивості «Бузинника», ареал історичного та сучасного побутування елементу, його зв'язок з народними промислами та ремеслами – про це та багато іншого на сторінках брошури.

Запрошуємо до прочитання та приготування!

78888 ...