Зустрічаємо літо з книжковими новинками!

Ціле книжкове багатство отримала Черкаська обласна бібліотека ім. В. Симоненка у межах Програми поповнення бібліотечних фондів у Черкаській області на 2018 – 2023 роки, а це 281 книга для підліткового і молодіжного читання.
Якісний друк і оригінальний дизайн книг про новітню історію України, боротьбу за незалежність, становлення і розбудову Української держави, біографії видатних українців, культурну спадщину, традиції, здобутки та перспективи незалежної України, спорт, мистецтво – приваблять найвибагливішого читача. Книжки для підлітків, які варто прочитати кожному, хто вступає у непростий життєвий період дорослішання. Вони – про дружбу і любов, пошук себе та свого місця у житті, вибір майбутньої професії, про те, що таке добро і зло, відповідальність і наслідки. А ще про те, як залишатися вірним своїм мріям.
Серед новинок і книги про події російської агресії на територію України, яка загострила низку драматичних тем для літератури та неабияк актуалізувала саме поняття війни. Сторінки цих книг стануть цінними документами, письменницьким літописом драматичних, а почасти й трагічних подій, які випало пережити Україні в наші дні.
Придбані книги були видруковані українськими видавництвами: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, Видавництво, Ранок, Білка, Віват, Віхола, Видавництво Старого Лева, КМ-Букс, Крила, Клуб Сімейного Дозвілля, Лабораторія, Наш Формат, Рідна мова, Фоліо, Школа, Yakaboo Publishing та ін.
Серед авторів: Володимир В’ятрович, Галина Горицька, Ярослав Грицак, Наталія Довгопол, Сергій Жадан, Оксана Забужко, Катерина Зарембо, Ірена Карпа, Макс Кідрук, Володимир Лис, Оксана Лущевська, Галина Пагутяк, Андрій Любка, Анастасія Нікуліна, Тетяна Стрижевська, Артем Чех, Наталія Ясіновська та багато інших цікавих авторів.
Шанувальники творчості Василя Симоненка знайдуть нові видання його творів та книги про письменника. Також широко представлено книги світових авторів, перекладених українською мовою.
Багато з цих книг є у рейтингах кращих книг України і світу.
Попередньо з новинками можна ознайомитись у розділі веб-сайту бібліотеки КНИЖКОВА ФРЕНДЗОНА: ДЛЯ ВАС І ВАШИХ ДРУЗІВ. HOT NEW BOOK із позначкою #Програма_поповнення_бібліотечних_фондів_у_Черкаській_області.
Завітайте до Симоненківської книгозбірні і виберіть книги для приємного прочитання!
78888 ...