Знайомство ВПО з літературною Черкащиною


У бібліотеці та за її межами із незмінним успіхом завжди проходить літературна мандрівка «Від століття до століття: літературна Черкащина», яка знайомить з літературним процесом на Черкащині від найдавнішого часу по сьогоднішній день, розкриває творчість письменників, які були, і які є на сьогодні членами Черкаської обласної організації Національної спілки письменників України.


Особливо затребуваною літературна мандрівка є старшокласниками і студентами та вчителями української мови та літератури загальноосвітніх шкіл регіону, у тому числі слухачами обласних курсів підвищення кваліфікації Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.



А 8 лютого до знайомства з літературною Черкащиною долучилися нові друзі Черкаського відділення Всеукраїнської благодійної організації «Турбота про літніх в Україні» внутрішньо переміщені особи та волонтери «ТЛУ» в Черкасах.

Від ведучої заходу завідувачки відділу читальних залів Катерини Вербівської, почули багато цікавого вже про знайомі та маловідомі для присутніх літературні імена. Насолодилися поезією та піснями на слова  черкаських поетів.



Приємно, що присутні висловили бажання до більш детального знайомства з творчістю черкаських літераторів.

Захід проведено у рамках проекту «Допомога українцям похилого віку у другу воєнну зиму», який реалізовується за підтримки фонду «Карітас Франція». 

78888 ...