У тобі, моя Україно, черпаю натхнення й снагу

Відкриття персональної виставки – це завжди свято. Як для художника, так і для глядачів.

Це підтвердила персональна  виставка учениці Черкаської дитячої художньої школи  ім. Д. Нарбута  Надії Дмитренко «У тобі, моя Україно, черпаю натхнення й снагу», яка відкрилась 11 квітня в обласній бібліотеці для юнацтва імені В. Симоненка.

На виставці представлено 14 робіт, виконаних переважно в техніці пастельного  живопису. Роботи об’єднані лейтмотивом - рідна земля; її історія, традиції, сьогодення; особистості, яких вона народила, зростила і виплекала.

Надія – учасниця і переможниця багатьох мистецьких міських, регіональних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів, фестивалів, пленерів.

Під керівництвом викладача Володимира Миколайовича Яковця вона з успіхом опановує художню освіту.

Дівчина   володіє багатьма техніками малювання, але найбільш полюбляє пастель. До творчості Надію надихає рідна земля, її історія і люди. А ще – бажання знайти свій шлях у житті, будучи корисною  Україні.

На відкриття завітали старшокласники ЗОШ №24, які під враженням робіт своєї ровесниці висловили їй щиру подяку і побажання й надалі творити красу.

 Приємним подарунком для всіх присутніх стала пісня у виконанні учениці Черкаської дитячої школи мистецтв ім. Валентина Талаха Дар’ї Карпи (викладач Кирій Регіна Юріївна)

Запрошуємо відвідувачів бібліотеки і жителів та гостей Черкас до перегляду. Виставка демонструється щоденно у вітринах книгозбірні.

 

78888 ...