Запрошуємо до перегляду виставки майстринь Марії Лоскучеревої та Галини Окіпняк

Дорогі шанувальники прекрасного, після довгої перерви в Черкаській обласній бібліотеці для юнацтва ім. В. Симоненка спільно з Черкаським обласним центром народної творчості відновлено виставкову роботу обласного мистецького проекту «З минулого в майбутнє», який започатковано відділом фольклору та етнографії КУ «Черкаського обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи» ЧОР. В рамках проекту тут демонструються творчі робіти народних майстрів Черкащини, адже ми маємо відновлювати в себе та показувати всьому світу багату історію та традиції, велику культурну спадщину та ідентичність, яку намагаються знищити.

Минулого тижня в Симоненківській книгозбірні відбулася презентація десятої, ювілейної виставки «Душа Шевченкового краю», де представлені роботи майстринь з Шевченківської громади Марії Лоскучеревої та Галини Окіпняк.

Відкрила виставку завідувачка відділу читальних залів Катерина Вербівська, з вітальним словом виступила завідувачка відділу фольклору та етнографії ОЦНТ Наталія Сайченко, яка майстриням, студентам Черкаського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу та всім присутнім подарувала українську народну пісню.

          То ж запрошуємо до Черкаської обласної бібліотеки для юнацтва ім. В. Симоненка (вул. Надпільна, 285) для перегляду виставки майстринь Марії Лоскучеревої та Галини Окіпняк.

Виставка буде діяти до 24 травня 2024 року.

Вхід вільний.

Вихідний – субота.

78888 ...